HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bekaretleri tüm dünyaya sorun oldu

Bekaretleri tüm dünyaya sorun oldu

Ünlü olmak bir anlamda insanın kimseden gizlisinin saklısının olmaması demek aynı zamanda. En özel anlarının en özel sırlarının bile...

**[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)****


Yarı Alman yarı Türk manken Şebnem Schaefer, moda dünyasına adım attığı ilk anda bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

**[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)****


Kendine özgü bir güzelliği ve zarafeti vardı genç mankenin.

**[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)****


Bu özellikleri çok insanın da ilgisini çekiyordu. Sonunda manken Yüksel Ak ile başarısızı bir evlilik yaşamış olan meslektaşı Şenol İpek ile aşk yaşamaya başladılar.


Hatta hayatlarının geri kalanını da birlikte geçirmek istediler ve nişanlandılar. Ama işler umdukları gibi gitmedi.


Ondan sonra da belki de mmagazin tarihinin en sert ayrılık tartışmalarından biri yaşandı. İpek ve Schaefer basın aracılığıyla karşılıklı birbirlerine belki de sadece kapalı kapılar ardında kalması gereken sözler sarf ettiler.


Schaefer, nişanlılıkları süresince İpek ile asla birlikte olmadıklarını söyleyerek "Örf ve adetlerimize bağlı kaldık. Evlenmeden kimseyle birlikte olmama kuralını bozmadım" dedi. Bunun üzerine Şenol İpek başka bir iddia ortaya attı: "Biz onunla birlikte olduk ve annesi de bizi kameraya çekti."


Bunun ardından Schaefer, eski nişanlısı İpek'in biseksüel olduğunu iddia etti.


Bunu kanıtlamak için de bekaret raporu aldı Çift mahkemelik oldu. Görülen dava sonucunda mahkeme, Şenol İpeke, Şebnem Schaefere hakaret suçundan önce 100 YTL adli para cezası verdi. Ancak mahkeme daha sonra, İpekin sözlerinin, kendisine yapılan "biseksüel" yakıştırmasına karşılık olarak söylendiğini kabul ederek, ceza verilmemesine karar verdi. Mahkeme Şenol İpeki, Schaefer`in annesine karşı hakaretten ise 100 YTL para cezasına çarptırdı.


Olay bu kadarla da bitmedi. Şebnem Schaefer; Şenol İpek'ten sonraki sevgilisi İlhan Doğan'dan ayrıldıktan sonra da bekaret tartışmaları sürdü. Doğan, Schaefer'in aldığı bekaret raporunu kast ederek "O artık geçersiz.. O raporu artık gösteremez" diye konuştu.


Schaefer'in bu ilişkisi de olaylı bir biçimde sona erdi. Ancak polemik Şenol İpek'ten önceki sevgilisi Özcan Deniz'e kadar uzandı.


Şebnem Schaefer ile eski sevgilisi Özcan Deniz arasında da "biseksüel" polemiği yaşandı.


Ünlü manken İpek'in yanısıra Deniz'in de biseksüel olduğunu idida edince ortalık karıştı.


Schaefer bu kez Özcan Deniz ile mahkemelik oldu.


Deniz avukatı aracılııyla yaptığı açıklamada "Bunun bir onur meselesi" olduğunu söyleyerek " 5 trilyonluk bir tazminat davası açtığını" belirtti.


Bunun üzerine olaya Schaefe'in annesi Lale Hanım da karıştı.


O da zehir zemberek bir açıklama yaparak: "Duyduğuma göre Özcan Deniz 5 trilyonluk bir maddi tazminat davası açmayı kararlaştırmış. Acaba kendisi 5 trilyon eder mi?" dedi.


Anne Schaefer'in sert açıklamaları bununla da bitmedi.


Ünlü mankenin annesi: "Şenol için biseksüel dedik, ortağı Serdar Aslan ise homoseksüel olduğunu söyledi. Söylediklerimizde hiç yalan yok. Özcan isterse partnerlerini de söyleyebiliriz" diye konuştu.


Bekareti yüzünden sık sık magazin gündemine gelen ünlülerden biri de manken Adriana Lima oldu.


Lima, 2008 yılında yaptığı açıklamada bakire olduğunu ve evleninceye kadar da öyle kalmak istediğini söyledi.


Bu açıklamanın herkesi şaşırtan yanı ise Lima'nın Sırp basketbolcu Marko Jaric ile aşk yaşıyor olmasıydı.


Ancak Lima, aksini iddia edenlere ’Nikah masasına oturmadan asla olmaz. Cinselliği evleneceğim insanla yaşamak istiyorum" diye cevap verdi.


Ünlü manken bu konudaki ısranını da koyubir Katolik olmasına bağladı.


Lima dindar olduğunu ve dinin gerektiridği biçimde yaşamak istediğini söyledi.


Sonunda Lima ile Jaric evlendi.


Kısa bir süre önce çiftin bir kız bebekleri dünyaya geldi.


Bekareti en çok merak uyandıran ünlülerden biri de Miley Cyrus.


Hannah Montana adlı TV şovuyla ünlenen Cyrus, birbiri ardına yaşına hiç de yakışmayacak skandallara karışınca genç yıldızın bekareti de merak konusu oldu.


Ama Cyrus, yaptığı açıklamayla hayranlarının bu konudaki merakını da giderdi.


Miley Cyrus "Kimsenin elde edemediği ve sahip olamadığı genç kız olmak hoşuma gidiyor" dedi.


Cyrus, son olarak Oscar töreninde yine yaşından daha büyük bir görünüme bürünmesine neden olan bir giysi ve makyajla görüntülendi.


Brooke Shields henüz çocuk yaşta sinema dünyasında parladı.


Üstelik de aralarında Mavi Göl'ün de bulundğu ve cinsellik üzerine kurulu olan bir dizi filmle.


Menajerliğini de üstlenen annesi sayesinde de hiçbir zaman gündemden düşmedi. Onunla ilgili en çok konuşulan ve sürekli vurgulanan nokta bakire olduğuydu.


Önceleri kimse buna inanmasa da güzel yıldız yıllar sonra yaptığı açıklamada bekaretini kaybetmek için 22 yaşına kadar beklediğini söyledi.


Şimdi 43 yaşında olan ünlü yıldız Health dergisine yaptığı açıklamada "Bekaretimi 22 yaşında kaybettim. Ve şimdi bu kadar beklediğim için çok pişmanım" diye konuşmuştu.


Britney Spears da şöhret basamaklarını hızla tırmanırken şarkıları kadar özel hayatıyla özellikle de bekaretiyle gündeme gelmeyi tercih etmişti.


Spears, ilk albümüyle tüm dünya gençliğini kasıp kavururken hala bakire olduğunu ve evleninceye kadar da öyle kalacağını söylemişti.


Ancak onun doğruyu söylemediği yıllar sonra ortaya çıktı. Spears'ın eski avukatı Eric Ervin, genç şarkıcının ilk kez 14 yaşındayken bir erkekle birlikte olduğunu söyledi.


US Magazine'e konuşan Ervin "Britney üç yıllık erkek arkadaşıyla daha reşit olmadan birliktelik yaşadı ve bekaretini ona verdi. Zaten onun bakire imajı bir tür halkla ilişkiler stratejisiydi" diye konuştu.


İnternetteki skyshowbizz sitesi gösteri dünyasının ünlülerinin ilk cinsel deneyimlerini kaç yaşında yaşayıp ne hissettiklerini derledi. İşte o açıklamalar...


Ünlü futbol yıldızı Ashley Cole'dan boşanmak üzere olan Cheryl Cole, ilk deneyimini henüz 15'indeyken yaşadığını söyleyerek "Ama kendimle gurur duyuyorum. Çünkü erkek arkadaşımı tam 3 ay beklettim" diye konuştu.


Ünlü aktör Benicio Del Toro ilk deneyimini 13 yaşındayken yaşadığını anlattı.


Ünlü yıldız Tina Fey eşiyle tanışıncaya kadar sahne 24 yaşına kadar bakire olduğunu söyledi.


2008 yılında FHM dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen ABD’li aktrist Megan Fox, bekaretini 17 yaşında kaybettiğini açıkladı.


Cosmopolitan dergisinin eylül sayısına kapak olan 23 yaşındaki güzel, “O benim gerçek aşkımdı. Bir aktördü” dedi. Megan Fox “gerçek aşkım” dediği aktörün ismini açıklamadı.


Ancak magazin basını aktörün kim olabileceği ilgili söylentilere başladı.


Bir dönem ülkemizde de gösterilen The O.C adlı dizinin yıldızı Rachel Bilson, bekaretini 14 yaşında kaybetmiş.


Ve ünlü yıldız bunu annesine söyleme gereği bile duymamış. "Ama annem zaten bu tür konularda uzman olan bir danışman. Bunu sezdiğini düşünüyorum" diyor Bilson.


Ünlü yıldız Angelina Jolie bekaretini kaybettiğinde 14 yaşındaymış.


Genç yıldız ilk cinsel deneyimini 16 yaşındayken yaşamış. Sienna Miller annesinin ona her zaman "Biliyorum bir gün bunu yapacaksın. Ama lütfen, bunu dışarıda bir yerde değil, benim evimde yap" dediğini de hatırlıyor.


Güzel şarkıcı Jessica Simpson bir süre önce boşandığı eşi Nick Lahey ile evleninceye kadar yani 22 yaşına kadar hiçbir erkekler cinsel deneyim yaşamamış.


Ünlü şarkıcı 18 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşamış. Fergie, her zaman seksapeli yüksek bir insan olduğunu da söylemeden geçemiyor.


Osbourne ailesinin çılgın kızı Kelly bekaretini 16 yaşında yitirmiş.


15 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşamış. Bu ünlü yıldız için pek de hoş olmamış. O anı şöyle anlatıyor Cher: " Onunla birlikteliğimiz hızlı ve acılıydı. Hatta olup bittikten sonra herkesin konuşup durduğu şey bu mu" diye düşündüğümü de hatırlıyorum."


Ünlü şarkıcı Dido 15 yaşındayken ilk cinsel deneyimini yaşamış. "Tenime dokun ve ne hissettiğini bana söyle" sözlerinin yer aldığı şarkısını da bu deneyimden esinlenerek yazmış.


Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe 16 yaşındayken kendisinden büyük bir kadınla cinsel deneyim yaşamış.


Eski manken 15 yaşındayken bekaretini kaybetmiş. O da "çok hızlıydı" diye anlatıyor. Ve Jerry Hall da tıpkı Cher gibi hakkında bunca kitap yazılıp teori üretilen şeyin bu kadar kısa sürede bitmesinden dolayı biraz şaşkınlık yaşamış.


Matthew McConaughey ilk deneyime ilişkin söylediği tek şey ilk kez bir kadınla birlikte olduğunda 15 yaşını sürdüğü.


Celine Dion 20 yaşında bekaretini yitirmiş. Tarihini bile hatırlıyor ünlü sanatçı: 30 Nisan 1988. Eurovision yarışmasının yapıldığı gece. Onu fetheden kişi ise şimdi eşi olan yapımcı Rene Angelil.


Rock müziğin seksi babaannesi Tina Turner ilk deneyimini 17 yaşında yaşamış.


Ünlü aktör bekaretini 13 yaşında yitirmiş.


Umutsuz Ev Kadınları dizisinin yıldızı Marcia Cross, 18 yaşında bekaretini yitirmiş.


Müziğin eski tüfeklerinden Mick Jagger 12 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşamış.


Cybill Shepherd da ilk deneyimini 16 yaşındayken yaşamış.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler