HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz hevesi bariyerde bitti

Bursa'da yüzmeye giden iki gencin içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak ikiye bölündü. Feci kazada sürücü hayatını kaybederken çocukluk arkadaşı yaralandı.

Deniz hevesi bariyerde bitti

BURSA (İHA) - Bursa'da yüzmeye giden iki gencin içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak ikiye bölündü. Feci kazada sürücü hayatını kaybederken çocukluk arkadaşı yaralandı.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında Mudanya yolu üzerinde meydana geldi. Göksel Yılmaz(25) yeni aldığı 16 JAK 01 plakalı otomobille arkadaşı Memduh Berber'in(25) evine giderek bir süre sohbet etti. İki arkadaş daha sonra haftasonu tatillerini geçirmek üzere Mudanya ilçesine doğru yola çıktı. Yüzmeyi planlayan gençlerin içinde bulunduğu otomobil, iddiaya göre bir motosikletin sıkıştırması neticesi yolun sağ tarafında bulunan direk ve bariyerlere çarparak ikiye bölündü. Kazada ağır yaralanan Göksel Yılmaz ve Memduh Berber olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göksel Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Organizatörlük yapan ve iki gün sonra engelli çocuklar yararına düzenlenecek Gökhan Tepe konserini organize eden Memduh Berber ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hayatını kaybeden genç sürücü Göksel Yılmaz'ın Şırnak'ın Gabar Dağlarında vatani görevini yaptığı ve 6 ay önce askerden geldiği öğrenildi. Kazayı duyarak hastaneye gelen baba Recep Yılmaz ve kardeşi Uğur Yılmaz sinir krizleri geçirdi. Acılı aile güçlükle sakinleştirildi.

Polis kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler