HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Justin Bieber'a küsen Türk kızı

Justin Bieber'ı havaalanında karşılamaya giden Türk kızının sitemi kameralara yansıdı.

Justin Bieber'a küsen Türk kızı

Şarkıcı Justin Bieber Türkiye konseri için İstanbul'da... “Believe” turnesi kapsamında bu akşam İTÜ Stadyumu'nda konser verecek olan Justin Bieber İstanbul trafiğini de kilitledi.

[**

**](https://www.mynet.com/justin-bieber-hayranlari-otel-basti-110100693243)

[**

**](https://www.mynet.com/justin-bieber-turkiyeye-geldi-rezalet-cikti-110100693184)

[**

**](https://www.mynet.com/justin-bieber-hakkinda-bilmediginiz-10-sey-110100693234)

[**

**](https://www.mynet.com/justin-bieberdan-turk-hayranlarina-mesaj-110100693281)

Havaalanında kendisini bekleyen genç hayranlarından kimisi Justin'le aynı havayı solumaktan bile memnunken kimisi de Bieber kendilerine selam vermediği için dargındı. Genç bir kız kameralar önünde Justin Bieber'ı göremediği için 'Justin bize bir Hi bile demedi' sözleriyle sitem etti. Türk kızının video sosyal paylaşım sitelerinde kısa sürede paylaşılma rekoru kırdı.

Justin Biebera küsen Türk kızı | www.mynet.com/video

BIEBER İSTANBUL'U KİLİTLEDİ

“Believe” turnesi kapsamında bu akşam İTÜ Stadyumu'nda konser verecek olan Justin Bieber İstanbul trafiğini de kilitledi. Öğle saatlerinden itibaren Büyükdere Caddesi Sanayi Mahallesi-Maslak yönünde yoğun trafik gözlendi.

Saat 19.30'da başlayacak konser için stadın kapıları saat 16.00'da açılacak. Bu nedenle Maslak'a giden yollarda izdiham sürüyor. Trafik nedeniyle yolda kalanlar Twitter'da adeta isyan etti.

Saat 15.00 itibariyle konsere gidenler nedeniyle yaşanan izdiham İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan yoğunluk haritasında da yer aldı.

[**

**](https://www.mynet.com/gunun-ozet-haberleri)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler