HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gelinini 30 bıçak darbesiyle öldürdü

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, 85 yaşındaki kayınpeder, 50 yaşındaki gelinini 30 bıçak darbesiyle öldürdü.

ANTALYA (İHA) - Olay, Gazi Mahallesi'ne bağlı Zeytinlik mevkiinde bir apartmanda meydana geldi. Aynı apartmanda oturan emekli hemşire Perihan B. (50), kayınpederi Abdullah B. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah B. mutfaktan ekmek bıçağını alarak gelinini defalarca bıçakladı.

GÖREV YAPTIĞI HASTANEYE KALDIRILDI

Kanlar içerisinde kalan Perihan B., sesini duyarak eve gelen komşuları tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıllarca görev yaptığı hastanede ameliyata alınan emekli hemşire, 4 saat süren müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Perihan B.'nin cesedi, Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Abdullah B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Görgü tanığı Nuriye S., aynı apartmanda oturduğunu belirterek "Sesler üzerine Perihan'ın kaldığı üçüncü kata çıktım. Kayınpederi Abdullah B.'nin elinde bıçakla kaçmaya çalıştığını gördüm. Hatta bu sırada saldırgan, 'Uzak dur, yoksa seni de bıçaklarım' diye tehdit etti. Ben de olayı hemen komşulara haber verdim ve yaralı kadını hastaneye yetiştirdik" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler