HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlköğretim okulu öğretmeni öldürüldü

Kozluk İnişli Köyü İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Mehmet Şirin Yılmaz, silahlı saldırı sonucu öldü

İlköğretim okulu öğretmeni öldürüldü

Batman'ın Kozluk ilçesi İnişli köyünde görev yapan evli ve 4 yıllık ilköğretim okulu öğretmen'i Ş. Y.(30) görev yaptığı köyde evli bir bayanla yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Kozluk ilçesi merkezinde iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Batman'ın Kozluk ilçesi İnişli köyünde görev yapan evli ve 4 yıllık ilköğretim okulu öğretmen'i Ş. Y.(30) görev yaptığı köyde evli bir bayanla yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Kozluk ilçesi merkezinde iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Çarşı ortasında kurşunların hedefi olan öğretmen olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine Öğretmen'in görev köyde 60 öğrencinin eğitim gördüğü İnişli köyü ilk öğretim okulunun kapısına kilit vuruldu.

ÖĞRETMEN YASAK AŞK KURBANI

Batman'ın Kozluk ilçesine Bağlı İnişli köyünde Görev yapan Öğretmen Ş. Y. 4 yıl önce atandığı köyde G.M adlı bayanla yasak aşk yaşadığı iddiasıyla öldürüldüğü belirtildi. Köylülerden edinilen bilgilere göre, Öğretmen Ş. Y. dört yıl önce İnişli köyüne atandığı ve eşiyle köyde kaldığı ileri sürülürken son iki yıldır eşini Batman merkezde bıraktığı, eşini köye gitmediği kendisinin de akşamları Batman' döndüğü ifade edildi. Köylüler son bir ay içinde eşi askerde olan G. M. adlı kadının iki sefer ortadan kaybolduğu ve köy öğretmen'i ile ilişki yaşadığı söylentilerinin dolaştığını dedikodular üzerine adı geçen bayanın akrabaları tarafından öğretmen'in infaz edilmiş olabileceğini iddia ettiler.

Batman'ın Kozluk İlçesi İnişli köyünde görev yapan öğretmen'in öldürülmesi olayının ardından köyde eğitim ve öğretime ara verildi. Öğrenciler öğretmenlerini çok sevdiklerini söylerken Jandarma yaşanan olay üzerine bir kişiyi göz altına aldı. Kozluk ilçe jandarmasıyla polisin geniş çaplı sürdürdüğü soruşturma kapsamında öğretmen'in yasak aşk yaşadığı iddia edilen G.M. de gözaltına alındı. Olayda öldürülen öğretmen'in cenazesi otopsi raporu için Diyarbakır adli tıp kurumuna gönderildiği bildirildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler