HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşırı hız kazaya neden oldu: 3 yaralı

Kadıköy’de, içinde bir firmanın çalışanlarının bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Otomobilde bulunan 3 genç çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sularında, sahil yolu Suadiyi mevkii Maltepe istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Cengiz Akboğa’nın kullandığı 34 EKS 21 plakalı otomobil viraja hızlı girince, kontrolden çıkıp takla attı. Önce yol kenarındaki elektrik direğine çarpan otomobil, yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sırasında otomobilde bulunan Cengiz Akboğa, Ertuğrul Kaya ve Mehmet Ali Düz yola fırladı. Kazayı gören vatandaşlar gençlerin yardımına koşarak, sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alının 3 gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Gençlerin iş dönüşü evlerine giderken kaza yaptıkları öğrenildi.

Görgü tanıkları, seyir halindeki otomobilin aniden kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptıktan sonra takla attığını, içindeki şahısların da yola savrulduğunu söyledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler