HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir ağ attı 45 bin lira çekti

Hüseyin Küçük denize açıldığı Burak Abi adlı teknesiyle tek seferde 1500 lüfer yakaladı ve kısa sürede yaklaşık 45 bin lira kazandı.

Bir ağ attı 45 bin lira çekti

Hüseyin Kaptan böylece kısa sürede çok para kazanmasıyla bilinen Microsoft'un patronu Bill Gates ile yarışır hale geldi. Biz bu ilginç habere çok sayıda başlık bulduk. Hangi başlığı kullanacağımızı uzun süre düşündükten sonra karar verdik. Bulduğumuz başlıkların hepsini aşağıda okuyabilir, siz de habere bulduğunuz başlıkları bize gönderebilirsiniz.Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir balıkçı, bin 500'e yakın lüfer yakaladı.

Gelibolu Limanı'ndan “Burak Abi” adlı teknesiyle denize açılan Hüseyin Küçük, Çanakkale Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne girişte balık sürüsüyle karşılaştı.

Sürüyü takip eden Küçük ve tayfası, uygun zamanı bulunca ağı denize bıraktı. Bir süre sonra ağı toplamaya başlayan balıkçılar, bin 500'e yakın tane lüferin yakalandığını görünce büyük sevinç yaşadı.

Hüseyin Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürünün bir bölümünü kaçırdıklarını belirterek, “Kısmetimiz bu kadarmış, yaklaşık bin 500 lüfer yakaladık. Allah bereket versin” dedi. Küçük, balıkları İstanbul'daki bir balıkçıya sattıklarını kaydetti.

Çanakkale Hali'nde lüferin kilogramının 60 TL'den satıldığı öğrenildi.

İŞTE HABERİN ALTERNATİF BAŞLIKLARI

Lüferlerin bayramı zehir oldu (Cumartesi günü Türkiye'de lüfer bayramı oalrak kutlanacak)

Hüseyin Küçük, avı büyük

Burak Abi lüfer bırakmadı

Burak Abi biraz da denizde bırak

Paraları ağla topladı

Bir ağ attı 45 bin lira çekti

Bir Bill Gates bir de Hüseyin Kaptan (Hüseyin Küçük avda yaklaşık 45 bin lira kazandı ve kısa sürede çok para kazanmasıyla bilinen Microsoft'un patronu Bill Gates ile yarışır hale geldi)

Siz de bulduğunuz başlıkları yorum sayfasından gönderebilirsiniz.

AA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler