HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'nın göbeğinde vahşet!

Bursa'daki Merinos Parkı'nda iki köpeğin kavgası objektiflere yansıdı.

Bursa'nın göbeğinde vahşet!

Sahipleri tarafından kapıştırılan köpekler vatandaşların korku bakışlarıyla kavga etti. Sahipleri köpekleri tekme atarak ayırması dikkat çekti.

Gün boyu yüzlerce vatandaşın gezerek stres attığı Merinos Parkı'nda gezdirilen köpekler tehlike oluşturuyor. Parkta karşılaşan iki köpeği kapıştıran sahipleri parkta korku dolu görüntüler oluşturdu. Köpekleri kavga ettirerek güç testi yapan sahipleri daha sonra kavganın büyümesi üzerine köpeklerini ayırmak istedi.

Parkta gezen vatandaşlar köpeklerin kavgasını uzaktan izlerken, sahipleri köpekleri tekme atarak ayırmaya çalıştı. Sahiplerinin elinden kurtulan iki köpek kontrolsüz bir şekilde parkta tehlikeli görüntüler oluştu. Sahiplerinin tekmeleri ile ayrılan köpekler daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Vatandaşlar, Merinos Parkı'nda saldırgan köpeklerin gezdirilmemesi gerektiğini belirterek, "Köpekler parkta rahat gezmemizi engelliyor" dedi.

İHA

[Bursa'nın göbeğinde vahşet!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Bursa'nın göbeğinde vahşet!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler