HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya turunda genelev şoku

Yolculuklarında Türkiye’ye de uğrayan, İngiliz Telegraph gazetesi muhabirleri Erzurum’da bir genelevde ‘şanssız’ bir deneyim yaşamış. Genelev sahibi muhabirleri silahla tetdit etmiş

Dünya turunda genelev şoku

İngiliz Telegraph gazetesi muhabirlerinden Matt McDonald ve Andy Madeley’in 16 ay süren bisiklet yolculuğunu tamamladı. Yolculuk kapsamında Türkiye’ye de uğrayan muhabirler toplam 24 bin kilometre yol kat etti. İkili, yolculukta yaşadıkları deneyimleri gazetelerine yazdı.
Tehdit edilmişler
Bisikletleriyle aralarında Strasbourg, Münih, Dubrovnik, Atina, Tahran, Taşkent ve Kaşgar’ın da bulunduğu pek çok şehri ziyaret eden McDonald ve Madeley’nin Türkiye’deki durağı ise Erzurum oldu. Türkiye’deki bir genelevde ‘şanssız’ bir deneyim yaşadıklarını söyleyen muhabirler, gittikleri mekânın genelev olduğunu bilmediklerini anlattı. İkili mekânda İbrahim adlı bir adam tarafından silahla tehdit edildiklerini, daha sonra da İbrahim’in genelev sahibi olduğunu anladıklarını söyledi.
Ancak İngilizler o geceyi bir restoranda uyuyarak geçirmek zorunda kaldı. İkili, soğuk havadan korunmak amacıyla bir Türk hamamına gittiklerine de değindi. Muhabirler, yolculuklarının ‘War Child’ adlı hayır kurumuna, savaş bölgelerindeki çocukların gelişimine destek olma amacıyla gerçekleştiğini belirtti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler