HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi hamile olan tecavüzcüsünü affetti

Samsun'da yaklaşık 7 ay önce, evli ve 2 çocuk annesi 36 yaşındaki N.A.'ya tecavüze kalkıştığı suçlamasıyla tutuklanan 26 yaşındaki T. H., hakim karşısına çıktı.

Eşi hamile olan tecavüzcüsünü affetti
Duruşmaya katılan N.A., sanığın eşi ve ailesinin kendisine yalvardığını belirterek, "Eşi hamile. Ona acıdığım için şikayetimden vazgeçiyorum" dedi. Ancak mahkeme heyeti, kadının şikayetinden vazgeçmesine rağmen sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
Merkez İlkadım İlçesi Soğuksu Mahallesi'nde geçen Mayıs ayında meydana gelen olayda, işsiz T.H., N.A. adlı kadını sürükleyerek oturduğu 4 katlı binanın çatı katına çıkararak oral seks yapmasını istedi. Kadının karşı çıkması üzerine yaşanan arbadede N.A. bir fırsatını bularak kaçıp komşularına sığındı. Polisi arayarak şikayetçi olması üzerine apartmana gelen ekipler T.H'yi saklandığı çatı katında bularak gözaltına aldı.
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma' suçlarından 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan T.H., daha önceki ifadelerini tekrar ederek N.A. ile gönül ilişkisi olduğunu söyledi. T.H., "Bu olaydan 3- 4 gün önce ben sokaktan geçerken onu camda gördüm. Bana öpücük gönderip kafasıyla gel işareti yaptı. Ben de evine gidip sigaramı yakmak için çakmak istedim. Böylelikle tanıştık. Bir gün sonra tekrar evine gittim ve çatıya çıkarak öpüştük. Olay günü evine gidip aramızda bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Ayrılmak istemeyince bana saldırıp kazağımı yırttı. Daha sonra beni polise şikayet etti. Her şey onun rızasıyla oldu" diyerek tahliyesini talep etti.
Daha önceki celselerde verdiği ifadesinde sanığın kendisini rahatsız ettiğini ve sürekli evinin önünde oturduğunu söyleyen N.A., "Kendisini hiç tanımam. Bir akşam zili çalıp sigarasını yakmak için çakmak istedi. Ben de verdim. Alkollü olduğu içinde bir yerini düşüp kırmasın diye koluna girip sokağa çıkardım. Bu olaydan sonra sürekli evimin karşısına geçip oturmaya başladı. Bir kaç kez polise şikayet ettim. Olay akşamı da zil çaldı. Kapıyı açınca üzerime atladı. Elinden kurtulmak için uğraştım ama saçlarımdan ve kolumdan çekerek beni çatı katına zorla çıkardı. Bağırdım, yardım istedim ama sesimi duyan olmadı. Sonra benden oral seks yapmamı istedi. Kabul etmedim direndim. Boğuşurken bir fırsatını bulup kaçtım" diye konuşarak şikayetçi oldu.
Ancak, bugün yapılan duruşmaya katılan N.A., olayın aynen daha önceki ifadelerinde anlattığı gibi meydana geldiğini belirterek, "Ailesi ve eşi, geçen duruşmadan sonra bana çok yalvardılar. Eşi hamile. Ona çok acıdım. Haline üzüldüm. Bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum" dedi.
Ancak mahkeme heyeti, kadının şikayetinden vazgeçmesine rağmen sanığın tahliye talebini kabul etmeyerek tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler