HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Ferrari'deki dehşet anları

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kaza sonrası alev alan Ferrari marka araçtaki korku dolu anlar bir vatandaşın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşte Ferrari'deki dehşet anları
BURSA (İHA) - 29 yaşındaki işadamı Şükrü Mançu'nun alev alan otomobilde hayatını kaybettiğini gören vatandaşlar, çaresizce "çocuk içinde yanıyor" diye feryat etti. İtfaiye 3-4 dakika içinde olay yerine gelse de yapacak bir şey kalmamıştı. Toprağa verilen iş adamından geriye acılı bir aile ve 320 kilometre hızı denediğini yazdığı twiti kaldı.
Teksmak Makine Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden Şükrü Mançu dün gece arkadaş grubuyla Mudanya'da yemekte buluştu. Bursalı tekstilci Mançu, eve dönüş yolunda iddiaya göre aşırı hız sebebiyle 16 JR 141 plakalı Ferrari marka lüks otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetti. Savrularak takla atmaya başlayan araç, yaklaşık 6 metrelik yükseklikten alt geçide uçtu. Otomobil sürücüsü Mançu, camdan fırlayarak kendi kullandığı otomobilin altında kalırken, kaza yapan Ferrari aniden alev almaya başladı. Mançu’yu başka bir araçla arkasından takip eden arkadaşları ise Mançu’nun kaza yaptığını görünce itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen otomobili köpük sıkarak söndürdü.
Kazanın şiddeti ise olay yerinden geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuna çekildi. Görüntülerde kaza yapan Ferrari’nin kısa sürede alev topuna döndüğü görünürken, otomobilin etrafından bulunan vatandaşlar alev sebebiyle aracın yanına yaklaşamadı. Vatandaşların çaresiz bakışları arasında yanarak kül olan otomobilin altından Mançu’nun cansız bedeni çıkarıldı.
**HIZ TUTKUNLUĞUNU TWEET ATTI**
Kazada vefat eden gencin hız tutkunu öğrenildi. Mancu'nun merkez Osmangazi İlçesi'nde yine bir kaza sonucu bu aracı kullanılamaz hale gelen araçtan sağ çıktığı bildirildi. Mançu'nun 7 Aralık'ta sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bir arkadaşına ''0-320'de sıkıntı yok da 340'a doğru bir titreme oluyor direksiyonda, sen bilirsin. Neden sebep oluyor bu'' yazdığı görüldü.
Mançu’nun ölümünü haber alan Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım da Twitter’daki hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi üyesi olan Mançu’nun genç yaşta ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğmuş, Mançu’nun cansız bedeni İsabey Mezarlığı’na defnedilmişti. (İHA)

[**

**](https://twitter.com/HaberMynet)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler