HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katiller canlı yayında!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Emrah ve Cihan Biçen kardeşlerin ölümüyle ilgili biri kadın toplam 6 şüpheli adli makamlara teslim edildi.

Katiller canlı yayında!
Zanlılardan ikisinin bir televizyon programına çıkıp olayla ilgili yorumda bulundukları ortaya çıktı.
Susurluk ilçe merkezinde ikamet eden Emrah ve Cihan Biçen kardeşlerden 16 Şubat 2012 tarihinden itibaren haber alınamıyordu. Biçen kardeşler geçen hafta Susurluk ve Kemalpaşa ilçelerinde derede öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde Susurluk'ta polisin yakaladığı 3'ü kadın toplam 8 kişi gözaltına alındı. Cinayeti işleyenlerden ikisinin Ercan K. (36) ve Onur H. (27) isimli şahısların olduğu, bu şüphelilerin televizyon kanallarında yayınlanan sabah programına canlı yayın konuğu olarak katılıp olayla ilgili yorumlarda bulunduğu ortaya çıktı.
Susurluk Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma gizlilik kararı alınarak Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet büro Amirliği bünyesinde kurulan özel bir ekip sır cinayeti aydınlattı. Sorgulanmak üzere hafta sonu Balıkesir'e getirilen 8 şüpheliden Seçil K. (30) ve Ülgen A. (32) ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi. Biri kadın 6 kişi ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarından sonra adliyeye sevk edildi. Zanlıların Paşaalanı'ndaki emniyet binasından çıkarılışları sırasında polis çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı.
Emniyetten çıkışta öldürülen kardeşlerden Emrah Biçen'in yakın arkadaşı olan şüpheli Sezgin Ç, "Söyleyeceğim bir şey yok. Allah'ın izniyle az kaldı. Her şey bitti zaten, az kaldı" dedi. Biçen kardeşleri silahla öldürdükleri iddia edilen Ercan K. ve Onur H. ise yöneltilen ısrarlı sorulara rağmen hiçbir şey söylemedi.
Cinayetle ilgili gözaltına alınan Ercan K. (36), Özer K. (36), Onur H. (27), Metin Ç. (27) ve Sezgin Ç. (36) isimli kardeşler, suç aleti silahı saklayan Rahime K'nin sevk edildikleri Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki işlemleri devam ediyor. (İHA)

[Katiller canlı yayında!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Katiller canlı yayında!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler