HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurnaz hırsıza suç üstü!

Beyoğlu'nda bir evden dizüstü bilgisayar çalan hırsızlar önce güvenlik kamerasına sonrada güven timlerine yakalandı.

Kurnaz hırsıza suç üstü!

Beyoğlu'nda şüphelendikleri iki kişiyi takip eden güven timleri şüphelerinde yanılmadı. Takip ettiği kişiler bir binaya hırsızlık amacıyla girdi. Binaya girip 10 dakikada bir evden dizüstü bilgisayar çalan şahıslar hızla binadan uzaklaştı. Hırsızlığın gerçekleştiğini gören güven timleri binadan çıkan şahıslardan birini kıskıvrak yakalarken diğer şahıs kalabalığı fırsat bilerek kaçtı. Yakalanan Cumali Adıgüzel'in üzerinden çalınan diz üstü bilgisayar ve hırsızlıkta kullandığı öğrenilen tornavida ve çekiç ele geçirildi.

Malzemelerle yakalanan Cumali Adıgüzel ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilirken kaçan şahsın yakalama çalışmaları devam ediyor.

Yaşanan bu anlar binanın güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde şahıslar yanlarında getirdiği torna vida ile binanın kapısını açarak yukarıya çıkıyor. Bu sırada dış kapıya güven timleri geliyor ve bir süre bekliyor.

Ardından binanı karşısına geçerek zanlıların çıkmasını bekliyor. Hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar ellerinde, içerisinde dizüstü bilgisayarın bulunduğu bir çanta ile binadan çıktığı sırada merdivenlerde apartman sakinleri ile karşılaşıyor ve hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor.

Hırsızlık zanlılarının binadan çıkar çıkmaz güven timleri şahısların peşine takılarak birini yakalıyor.

İHA

[Kurnaz hırsıza suç üstü!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Kurnaz hırsıza suç üstü!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler