HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı: 14 yaralı

Erzincan'da öğrenci servisi ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13’ü öğrenci toplam 14 kişi hafif yaralandı.

Kaza saat 17.45 sıralarında Erzincan Şehirler Arası Otobüs Terminali önündeki kavşakta meydana geldi. Taşımalı sistem ile merkeze bağlı köylerden Erzincan'da bulunan okullara gelen öğrencileri köylerine götüren Mustafa Yıldırım (47) yönetimindeki 24 EE 255 plakalı yarım midibüs, iddiaya göre kavşakta ışık ihlali yapan İran plakalı 31B69210 plakalı TIR'a yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile ters yöne dönen ve orta refüje çıkan midibüsteki 13 öğrenci ve şoför Yıldırım yaralandı. Yaralılar 112 acil ambulansları ile Erzincan Devlet Hastanesi, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Öğrencileri hastanede ziyaret eden Erzincan Valisi Selman Yenigün, Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdür Necmi Özen, doktorlardan bilgiler aldılar. Öğrencilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Selman Yenigün, "Allah daha büyüklerinden korusun." dedi.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Vali Yenigün, “Terminal kavşağında meydana gelen yaralamalı bir trafik kazası. Bir TIR'ın öğrenci servisine çarpması sonucu vuku buluyor. Öğrencilerimiz çok hafif derecede yaralı. Gözlem altında bulunduruluyorlar. Önemli bir durumlarının olmadığına dair doktorlarımızın bize verdiği bir bilgi var. Ama tedbir amaçlı gözlem altında bulunduruluyorlar. Hekimlerimiz konuyu takip ediyor. Çocuklarımıza geçmiş olsun diyoruz.” şeklinde konuştu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler