HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Özgürlük savaşçıları'ndan korkunç işkence

Kendilerini "özgürlük savaşçısı" olarak tanıtıp Muammer Kaddafi yönetimine karşı ayaklanan ve Libya'da yönetimi ele geçiren eski muhaliflerin işkence görüntüleri ortaya çıktı.

'Özgürlük savaşçıları'ndan korkunç işkence
Trablus'ta bir mülteci kampında çekilen görüntülerde "devrim savaşçılarının" Libyalı bir adama dayak atarken ve elektrik şoku verirken çekilmiş görüntüleri yer alıyor.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/ozgurluk-savascilarindan-korkunc-iskence-libyada-korkunc-iskence/9607/243765/)
Videoda üç kişi bir adama elindeki kırbaçla sürekli vuruyor, vücuduna elektrik veriyor. Tüm bu korkunç acılara karşı yalvaran adamla alay ediyorlar. Elektrik şoku ve dayak yiyen adam kanlar içinde yere yığılıyor. Bu korkunç işkenceyi yapan adamların üzerinde askeri kıyafetler görülüyor.

['Özgürlük savaşçıları'ndan korkunç işkence](https://www.mynet.com/videolu-haberler "'Özgürlük savaşçıları'ndan korkunç işkence") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı NATO destekli güçlerle Kaddafi yönetimini deviren ve Muammer Kaddafi'yi linç eden muhaliflerin bu görüntüleri şok etti. Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü Libya'da işkencenin çok yaygın olduğunu belirtiyor. Türkiye, Libya'da Muammer Kaddafi yönetimine karşı savaşan muhaliflere 300 milyon dolar civarında elden para yardımı yapmıştı.

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler