HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Skandalların ardı arkası kesilmiyor

Kartal Adliyesi'nde vatandaşlar 1 saat kadar asansörlerde mahsur kaldı.

Skandalların ardı arkası kesilmiyor
Açıldığından bu yana 'adliyede cinsel ilişki', 'duvarları döküldü' türünden haberlerle gündeme gelen ve dünyanın en büyük adliyesi olma özelliği öne çıkarılan Kartal Adliyesi'nde bugün de vatandaşlar 1 saat kadar asansörlerde mahsur kaldı.
Kartal'da, dünyanın en büyük adalet sarayı olarak inşa edilen Anadolu Adalet Sarayı'nda elektriklerin kesilmesiyle çok sayıda insan asansörlerde mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca asansörde bekleyen vatandaşlar, elektriklerin gelmesiyle dışarıya çıkabildi.
Dün öğleden sonra meydana gelen olayı bir vatandaş da cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde, çekimi yapan vatandaşın katlarda kalan asansörleri tek tek gezdiği ve mahsur kalanların sayısı ile ilgili bilgi almaya çalıştığı görüldü. Asansörlerde kalanların ise jeneratörlerin neden çalışmadığını sorduğu, kurtulmak için yetkililerin devreye girmesini istediği görüntüler yansıdı. Görüntüleri çeken vatandaşın, "İstanbul Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nda elektrik kesintisi insanların mahsur kalmasına neden oldu. Asansörlerde vatandaş mahsur durumda ve yardım bekliyor. Jeneratörlerin olmadığı adliye sarayında her katta yaklaşık 16-17 asansör bulunmakta ve asansörde mahsur kalanların sayısı oldukça fazla." dediği görülüyor.
[güncel haberler](https://www.mynet.com/guncel-haberler)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler