HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat bu bir Ankara dümenidir!

Çinçin Bağları’nda yaşayan Fehmi Kır ve arkadaşlarının Başkent sokaklarında başlarına gelen olayların kara mizahla anlatıldığı ‘Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni’ 7 Kasım Çarşamba başlıyor...

Dikkat bu bir Ankara dümenidir!
Aylık 37 milyon kullanıcısı bulunan Türkiye’nin ilk Türkçe portalı Mynet bünyesindeki sebastiyan.com'da yeni bir bir haftalık dizi yayına girecek.
[ ****](http://sebastiyan.mynet.com/yolunda-as-izle-yolunda-as-teaser-vid-1809423/)
Ankara’da çekilen dizinin senaristi ve yönetmeni Emre Budak yaptığı açıklamada, “Sosyal medya gündelik yaşamın içinde demek bile gereksiz artık sosyal medya yaşamın kendisi adeta, sosyal medya mecrasından dizi sektörünün etkilenmemesi tabi ki düşünülemezdi” şeklinde konuştu.
Zamanın ruhunun insanların hayatlarının her anında bilgiye ulaşmalarını zorunlu kıldığını dile getiren Budak, cep telefonlarından video izlemenin bile giderek yaygılaştığına dikkati çekti.
Emre Budak, ‘Yolunda A.Ş.’ isimli dizinin Türkiye’de web üzerinden yayınlanacak ilk profesyonel iş olduğunu ifade etti.
Dizinin içerik sağlayıcı portalın twitter ve facebook hesapları üzerinden izlenmesiyle reyting kavramının yerini tıklanmanın alacağını söyleyen Budak, dizi sektöründe sosyal medya mecrasının kullanmasına ilerleyen günlerde daha da fazla rastlanacağını iddia etti.
Budak, sosyal medyanın dizi sektöründe yeni yaklaşımlar sunduğunu anlatırken dizi ve yapımların internet portallarının reklam uygulamalarını etkileyeceği örneğini verdi.
**‘Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni’**
Ankara’nın varoş semti Çinçin Bağları’nda yaşayan Fehmi Kır ve arkadaşlarının Başkent sokaklarında başlarına gelen olayların kara mizahla anlatıldığı Yolunda A.Ş.’nin senaristliğini ve yönetmenliğini Emre Budak yaparken başrolünü ise tiyatro oyuncusu Erdağ Yenel canlandırıyor.
Ekim ayı sonundan itibaren Mynet bünyesindeki sebastiyan.com'dan haftalık 15 dk olarak; ‘Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni’ ismiyle yayınlacak dizinin yapımcısı Toros Film'in yetkilileri dizinin internete yayınlamasının içeriği daha özgür kullanmayı sağladığı görüşünde.
İstanbul merkezli Toros Film, senarist İsa Yıldız tarafından İstanbul'da kuruldu. Toros Film’in yapımını üstlendiği ‘Memleket Meselesi’ filmi Altın Koza Film Festivali’nde ödüle layık görülürken, film pek çok uluslararası festival ve film haftasında gösterilmişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler