HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet Müdürü'nü şaşırtan kaçakçılık!

Polis, Manisa'nın Salihli ilçesinde bir yolcu otobüsünü durdurup arama yaptı.

Emniyet Müdürü'nü şaşırtan kaçakçılık!

Otobüsün bagajında 7 kapı gören polis önce durumdan şüphelenmedi. Kapıların yanında 14 adet kapı kasası gören polis, kasaları alıp inceleyince tam bir şok yaşadı. Kapı ve kasaların içinden 400 karton sigara çıktı.

Salihli'de, 72 ED 530 plakalı bir yolcu otobüsünü Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durduran ekipler, otobüste arama yaptı. Aracın bagaj kısmını inceleyen ekipler yedi kapı ve bu kapılara ait 14 adet kapı kasası buldu. Kapıları inceleyen ekipler şüpheli bir bulguya rastlamazken bir polis memuru kapı kasalarını incelemek istedi. Kapı kasalarının çok hafif olduğunu anlayan polis memuru, durumdan şüphelendi ve kapılar otobüsün bagajından indirildi. Kapı ve kasalarını parçalayan ekipler 400 karton yani 4 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Kapıların sahibi olduğu öğrenilen İbrahim Ay, gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kılıç, Salihli'de bugüne kadar yapılan uygulamalarda peynir tenekelerinde esrar, koltuk aralarında, bavullarda sigara ele geçirildiğini belirterek şunları söyledi: "Ancak, meslek hayatımızda ekiplerimiz ilk defa kapı içerisinde sigara ele geçirdi. Bu suçluların taktik değiştirdiklerini ve yeni yöntemler geliştirdiklerini gösteriyor. Ancak, çalışmalarımıza bizde aynı hırs ve azimle devam edeceğiz. Kaçakçılığa hiçbir zaman imkan ve fırsat vermeyeceğiz."

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler