HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte o dehşet anı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir briket imalatçısı, işyerinde meydana gelen göçükte hayatını kaybetti.

İşte o dehşet anı!

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan Böz Briket İmalathanesi'nin sahibi evli ve 4 çocuk babası Ahmet Böz (47), sabah saat 08.15 sıralarında iş yerinin yanında bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki kum yığınının üzerindeyken meydana gelen göçük sonucunda kum ve toprak yığınının altında kaldı.

Tarsus Belediyesi Tar-Kur ekipleri ve 112 Acil Servis ekibi tarafından küreklerle kaldırılmaya çalışılan kum ve toprak yığını, daha sonra olay yerine ulaşan iş makineleri tarafından boşaltılmaya başlandı.

Çalışmalar sırasında işyerine gelen Ahmet Böz'ün eşi Zeynep Böz, sinir krizleri geçirdi. Yapılan çalışmalarda Ahmet Böz'e yaklaşık 3 saat sonra ulaşılabildi. Önce başı ortaya çıkan Böz'e müdahale eden sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Böz'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da olay yerine gelerek, kurtarma çalışmalarına yardım etti. Göçük anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

[Tarsus'ta briket imalathanesinde göçük: 1 ölü](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Tarsus'ta briket imalathanesinde göçük: 1 ölü") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler