HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atilla Kavdır belirsizliği

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın önce öldüğü duyuruldu ancak daha sonra hastane ölmediğini durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Atilla Kavdır belirsizliği

Çift kol nakli yapılan ve ameliyat sonrası bir çok hastaya umut ışığı olan Atilla Kavdır’ın ailesi ‘öldü’ haberiyle sarsıldı. Aile cenaze hazırlıkları yaparken hastane “Makineye bağlandı, yoğun bakımda” açıklamasını yaptı

[

****](http://video.mynet.com/habervideo/Omer-Ozkan-nin-Aciklamasi/1448766/)

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/atilla-kavdir-hayatini-kaybetti-kol-naklinde-aci-haber/9989/259059/)

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 21 Ocak günü çift kol nakli yapılan ve bir çok hastaya umut olan 34 yaşındaki Atilla Kavdır’ın ailesi öldüğünü söyleyerek cenaze hazırlıkları yaparken, hastaneden ’yoğun bakımda ve durumunun kritik olduğu’ açıklandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Cihan Topal’dan sonra Türkiye’nin ikinci çift kol nakli yapılan Kavdır, 69 gün sonra taburcu edilmiş ve evinde ailesiyle buluşmuştu. Aşırı ilgiden rahatsız olduğunu söyleyerek enfeksiyon riskine karşı bir ay önce hastaneye dönen ve fizik tedavilerine burada devam edilen Kavdır, dün öğleden sonra fenalaşınca yoğun bakıma alındı.

Evinde yas tutuluyor

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin ’yoğun bakımda ve durumu kritik’ açıklaması yaptığı, ailesinin ise öldüğünü söylediği, Kavdır’ın evinde yas tutuluyor. Atilla Kavdır’ın evine gelen yakınları gözyaşı dökerken, bir yandan da cenaze hazırlıkları yapılıyor. Yakınlarının teselli etmeye çalıştığı eşi Ayşe Kavdır ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Esra, kendini yerden yere atarak ağıt yaktı.

DOKTORA YAPMA DİYE YALVARDIM

Atilla Kavdır’ın babası İbrahim Kavdır, “Bizim için her şey hastanede bitti. Doktorlarını görmek istemiyorum” dedi. Oğlunun vücudunun, bacak naklini kaldıramadığını savunan Kavdır, ”Hocaya ’bu bacağı nakletmeyelim’ dedik, adeta yalvardık. Hoca ısrar etti. Bacağı taktıktan 5-6 saat sonra bacak tutmayınca da ’40 dakikada alırım’ dedi. Ama ameliyat 6 saat sürdü. 250-300 ünite kan verince böbrekleri iflas etti. Çocuk nöbete girdi, sara tutmaya başladı” dedi. Hastaneden kendilerine oğlunun öldüğü yönünde bilgi geldiğini anlatan baba Kavdır, ”Eşimin kardeşi hastaneye gitti, fişini çekmişler, öldüğünü söylemişler. Biz de yarın Varsak Mezarlığı’nda toprağa vermek için hazırlıklara başladık” dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler