HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyon alev aldı; 2 kişi yanarak can verdi

Muğla'da freni patlayan bir kamyon, kayalıklara çarptı. Alev topuna dönen boya yüklü kamyonda bulunan üç kişiden ikisi yaşamını yitirdi, biri yaralandı.

Kamyon alev aldı; 2 kişi yanarak can verdi

Muğla-Marmaris karayolunun 24. kilometresinde sürücüsü henüz belirlenemeyen 35 AN 3508 plakalı kimyevi madde yüklü kamyon, kayalıklara çarptı. Kamyondaki iki kişi, kazanın ardından yanmaya başlayan araçta hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Ömer Sümer (34), 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada Sümer'in çarpma sonucu camdan fırlayarak yaralandığı, yanarak ölen iki kişinin Erdal Gökten Karasu (34) ile Gazi Akpunar (57) olduğu belirlendi.

Kamyonda başlayan yangın, yol kenarındaki ormanlık alana da sıçradı. Yangın, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince söndürüldü. Trafik ekipleri, kaza ve yangın sebebiyle Muğla-Marmaris yolunu yaklaşık 45 dakika ulaşıma kapattı. Kapanan yolda, uzun araç kuyrukları oluştu.

Olayı görerek müdahale eden Mehmet Gülal isimli vatandaş, Muğla'dan Marmaris yönüne giderken kamyonun yanlarından geçtiğini belirterek, “Daha sonra kamyonun kayalıklara çarptığını gördük. Sürücü, çarpma esnasında camdan fırladı. Kısa bir süre sonra da kamyon yanmaya başladı. Olay yerine gelen ekiplerin ve vatandaşların yoğun çabasına rağmen kamyonun ön kısmına sıkışan iki kişi yanarak öldü." diye konuştu. (CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler