HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de hortum felaketi!

Mersin’in Silifke ilçesi’nde meydana gelen hortumda Şanlıurfa’dan çilek toplamak için gelen tarım işçilerinin kaldığı çadırlar yıkıldı, işçiler çamur deryasının içinde kaldı.

Mersin'de hortum felaketi!

Sabah saatlerinde denizden gelen hortum Taşucu beldesi Çavuşbucağı mahallesi sınırları içindeki arazide kurulu çadırları havaya uçurdu. 150 kişinin yaşadığı 30 çadırdan 7’sinin yıkıldığı hortumda ölen ya da yaralanan olmadı. İki gündür devam eden yağmurun da etkisiyle toprak zeminin çamura dönüştüğü alanda, çadırları yıkılan tarım işçileri zor anlar yaşadı.

Hortum dolayısıyla demirleri yıkılan çadırlar yerle bir olurken, işçiler açıkta kalan erzak, yatak ve giysilerini çamurun içinden kurtarmaya çalıştı. Hortum anını gören bazı tarım işçileri olayın şokunu hala atlatamadıklarını belirterek, hortumun bir anda gelip çadırları havaya uçurduğunu söyledi.

Çocuklarını da alarak çadırlardan uzaklaşıp araçlara bindiklerini ifade eden tarım işçileri, yetkililerden yardım istedi.

İHA

[Mersin'de hortum felaketi!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Mersin'de hortum felaketi!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler