HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli'de trafik kazası: 2 ölü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

AYDIN (İHA)Kaza, dün akşam saat 19:15 sıralarında Nazilli ilçesi Arslanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli'den Arslanlı istikametine giden Serkan Karagülle'nin kullandığı 09 NJ 128 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Osman Ertekin (36) idaresindeki 09 M 1565 plakalı şehir içi minibüsüne yandan çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Serkan Karagülle (26) ve arkasında yolcu olarak bulunan Nuri Doğan (40) olay yerinde feci şekilde hayatlarını kaybetti.

Görgü tanıklarına göre motosikletin çok hızlı gittiğini iddia ederken, motosiklette bulunan Nuri Doğan ve Serkan Karagülle'nin kasksız oldukları öğrenildi. Alkollü oldukları ileri sürülen Doğan ile Karagülle'nin yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle Nazilli ile Arslanlı Mahallesi arasındaki yol 2 saat trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ KURSU ALMIŞTI

2011 yılı Nisan ayında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan motosikletli şahinler isimli trafik polisleri ve sivil motosikletçilere verilen ileri sürüş teknikleri eğitimine katılan evli ve 2 çocuk babası Nuri Doğan, kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almıştı. Bilinçli ve sertifikalı motosiklet sürücülerinin artması için açılan kursa katılan Doğan, "Bu eğitimler sayesinde can ve mal kaybına neden olan kazalar minimuma inecek" demişti. Doğan'ın eğitimli ve bilinçli olduğunu ifade eden

arkadaşları ise, kasksız ve alkollü motosiklet kullanmalarına şaşırdıklarını belirttiler.

(ÜÖ-YHY-Y)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler