HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Patronunu vurmaya gitti, karısını öldürdü

Adana'da 2 çocuk annesi bir kadın, evlerinin bahçesinde akrabası tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Patronunu vurmaya gitti, karısını öldürdü

Adana'da 2 çocuk annesi bir kadın, evlerinin bahçesinde akrabası tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayda kadının kocası da yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay Namık Kemal Mahallesi, 65102 Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre, Necmi Gökmen(56) eğlence sektöründe faaliyet gösterdiği iş yerinde şoför olarak çalışan ve eşi Nilüfer Sevil Gökmen'e de(32) direksiyon eğitimi veren akrabaları Mustafa İzgü M.'yi(28) işten çıkardı.

Ancak Mustafa İzgü M., dün akşam saat 19.00 sıralarında evine gittiği Necmi Gökmen ile işten çıkarma meselesi yüzünden tartıştı. Komşuların araya girmesiyle olay yerinden ayrılan Mustafa İzgü M. 1,5 saat sonra av tüfeğiyle tekrar eve geldi.

Bu sırada, Nilüfer Sevil Gökmen dışarı çıkarak bahçede Mustafa İzgü M'.ye engel olmak istedi. Ancak Mustafa İzgü M.'nin ateş ettiği av tüfeğinden çıkan saçmalar genç kadının göğsüne isabet etti. Eşinin arkasından gelen Necmi Gökmen de yüzünden yaralandı.

Mustafa İzgü M. olay yerinden kaçarken, yaralanan genç kadın ile kocası özel bir hastaneye götürüldü. Necmi Gökmen ayakta tedavi edilirken, durumu ağır olan Nilüfer Sevil Gökmen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Nilüfer Sevil Gökmen'in, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazesi otopsiden sonra bugün ailesine teslim edildi.

Genç kadının cenazesi Namık Kemal Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada annesi Fikriye konuş(72), cenaze aracına sarılarak gözyaşı döktü. "Sana bunu nasıl yaptılar, sana nasıl kıydılar sarı kızım" diyerek ağıtlar yakan yaşlı kadını komşuları teskin etmeye çalıştı.

Olayda hafif yaralanan Necmi Gökmen de eşinin tabutuna hüzünle baktı. Genç kadının cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Öte yandan, cinayetten sonra yakalanan zanlı Mustafa İzgü M. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık raporu için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Zanlı, buradan adliyeye götürülürken, Necmi Gökmen'i vurmak istediğini ancak kendisine engel olmak isteyen Nilüfer Sevil Gökmen'i öldürdüğünü söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler