HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit annesinin feryadı yürekleri yaktı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan annesi Nevin Tarım, acı haberi duyunca gözyaşlarına boğuldu.

ANTALYA (İHA) - Acılı anne yanındaki oğluna sarılarak, "Bizler burada rahat uyuyalım diye benim Ahmet’im kendini feda etti” diye feryat etti.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın şehit olduğu haberi, Alanya Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar tarafından Hacet Mahallesi'ndeki Yeğin Apartmanı'nda oturan annesi Nevin Tarım'a verildi. Sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen komutanlar, kalp hastası olduğu öğrenilen 60 yaşındaki anne Tarım'a oğlunun şehit olduğu haberini verirken zor anlar yaşadı. Acılı annenin yaşadığı bina, komşuları tarafından Türk bayrakları ile donatıldı. Oğlu Bülent Tarım'a sarılarak ayakta durmakta zorlanan acılı anne, teröre lanet ederek, "Bizler burada rahat uyuyalım diye benim Ahmet’im kendini feda etti" dedi. Anne ve oğlu, Alanya Kaymakamlığı'nın tahsis ettiği bir minibüsle yakınları ve komşuları tarafından gözyaşları içinde memleketleri Kütahya’ya uğurlandı.

Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın geçen yıl Neslihan Tarım ile evlendiği ve eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşini de Hatay'a götüren Ahmet Tarım'ın Alanya'daki ağabeyi Bülent Tarım'ın taşımacılık şirketi sahibi olduğu, en büyük ağabeyi Levent Tarım'ın da Çanakkale'de kıdemli başçavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Teğmen Ahmet Tarım'ın cenazesinin memleketi Kütahya'da toprağa verileceği belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler