HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gelin arabası kaza yaptı!

Adana’da düğün çıkışı gittikleri yemekten eve dönen çift, gelin arabasını kullanan sürücünün alkollü olması sebebiyle kaza yaptı. Kazada, damat ve gelin ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı.

Gelin arabası kaza yaptı!
Kaza, merkez Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesine ait yol şantiyesinde meydana geldi. Özge (25) ile Sadık Coşkun (27) düğün çıkışı yemeğe gitti. Yemeğin ardından çift eve gitmek için sürücülüğünü Sertaç Karaaslan’ın yaptığı 01 YY 301 plakalı gelin arabası ile yola çıktı.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/gelin-arabasi-kaza-yapti/10693/775942)
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Gelin-arabasi-kaza-yapti/1470712/)
196 promil alkollü olduğu öğrenilen Karaaslan, Dr. Mithat Özsan Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşağa geldiğinde yolu şaşırarak Adana Büyükşehir Belediyesine ait yol şantiyesine girdi. Şantiye içinde bulunan ağaca çarpan otomobil, ters dönerek 3 metre aşağıya park etmiş kamyonun üzerine devrildi.
Şantiyenin güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine kaza yerine polis, ambulans ve Can-Kur ekipleri sevk edildi. Genç çift ve sürücü Can-Kur ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak ambulanslarla Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Kazanın ardından ise gelin arabasının arkasında yazan ‘Meleğimi aldım cennete gidiyorum’ yazısı dikkat çekti.
İHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler