HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki çocuk 4 gündür kayıp!

Adana'da 4 gün önce ortadan kaybolan çocuktan haber alınamıyor.

Anne Fatma Tan "Oğlum biz perişan olduk, neredeysen evine geri dön" çağrısında bulunurken, baba Cafer Tan ise kötü arkadaşları yüzünden oğlunun uyuşturucu ve içki alışkanlığı kazandığı için kendisine kızdığını söyledi.

Merkez Seyhan ilçesinde oturan 14 yaşındaki Süleyman Tan, 9 Temmuz Pazartesi günü sabah babası işe gittikten sonra evden ayrıldı. Süleyman Tan bir daha eve dönmeyince ailesi polise başvurdu. Polis, çocuğun bulunması için çalışma başlattı. Anne Fatma Tan, çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirterek, "Oğlum ben sabahleyin uyurken evden ayrılıp gitmiş. Ondan sonra da bir daha eve dönmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyorum. Oğlumu birileri kaçırmış, yanında tutuyor olabilir. O kaybolduğundan bu yana hayat bize zehir oldu. Ne uyuyabiliyoruz ne başka bir şey yapabiliyoruz. Oğlumu sağ salim görmek istiyorum, başka bir şey istemiyorum" diyerek gözyaşı döktü.

İnşaat işçiliği yapan baba Cafer Tan (39) ise, Süleyman'ın 5 çocuğundan biri olduğunu belirterek, "Pazartesi sabahleyin ben işe gitmek için kalktım. Süleyman da o sırada kalkmıştı. Ben kendisine ‘Bak oğlum dışarı sıcak, bir yere çıkma’ dedim. O da bana 'Tamam baba' dedi ancak ben işe gittikten sonra arkamdan da o çıktı. Gidiş o gidiş, bir daha gelmedi. Kayboldu mu kaçtı mı bilmiyoruz. Ama canından endişe ediyoruz" dedi.

Baba Tan, daha önce oğlunu dövdüğünü ancak iki yıldır herhangi bir problem yaşamadıklarını ifade ederek, "Aramızda bir sorun yoktu ama arkadaşları kötüydü. Onu esrara ve içkiye alıştırmışlardı. Bu nedenle ona kızıyordum" diye konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler