HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 ay kal 55 bin TL'yi kap!

İskoçya'da bir firma, verdiği ilanla 20 bin sterlin (55.000 TL) maaşla ıssız bir adada 8 ay müdürlük yapacak eleman arıyor.

8 ay kal 55 bin TL'yi kap!

İskoçya'da bir firma, verdiği ilanla, 20 bin sterlin (55.000 TL) maaşla ıssız bir adada 8 ay müdürlük yapacak eleman arıyor. İşe alınacak kişi bir yandan büyük miktarda para kazanırken bir yandan da güzel manzaralı bir adada dinlenecek.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/super-is-teklifi-8-ay-kal-55-bin-tlyi-kap/11400/1314813/)

Firth of Forth bölgesinde bulunan Inchcolm adasında tarihi bir manastır bulunuyor. Eleman, manastıra bitişik 2 odalı evde yaşayacak. Üstelik bu şahıs adadaki tek kişi de olmayacak. Her sene mart ayıyla ekim ayları arasında görev yapacak müdür, ıssız adada diğer bir elemanla birlikte kalacak.

Issız adada hediyelik eşya satılan bir dükkan da var. Bu, adadaki tek dükkan. İlanı veren Historic Scotland firması, evde duş, çamaşır makinesi, fırın gibi her türlü donanımın bulunduğunu bildirdi. Firma, işin "macera düşkünleri ve yeni şeyler denemeyi sevenler için ideal" olduğunu kaydetti. Evde su ve elektrik var, internet ise sınırlı. İstihdam edilecek müdürün ise, kendi yiyeceğini ve içme suyunu adaya kendisinin getirmesi gerekecek. Bol miktarda fokun yaşadığı adada envaitürlü kuş görmek de mümkün. Her gün bot seferleri yapılan adayı her sene 20 bin civarında kişi ziyaret ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler