HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağrı Dağı'na Ermeni bayrağı!

Ermeni asıllı Fransızlar bu sene yine Ağrı dağına tırmanarak Ermeni bayrağı açtılar.

Ağrı Dağı'na Ermeni bayrağı!

Ermeni sitesi Armenews internet sitesinde çıkan habere göre Fransa'da yaşayan bir grup Ermeni Ağrı dağına tırmanarak Ermeni bayrağı açtı.

Habere göre; İsimleri Tarpinian ve Carina Grigorian olan 26 yaşındaki iki Ermeni kız, yanlarında erkek arkadaşları ve birde amcalarıyla Ağrı'nın fethine çıkmış. Fransa'dan gelirken “aman sakın Ermeni olduğunuzu kimseye söylemeyin” tavsiyeleri verilen grup, İstanbul’da korktukları başlarına gelmeyince çok şaşırmışlar ve çok memnun olmuşlar.

“İstanbul’da gördüğümüz muamele Fransa'da gördüğümüz muameleden daha iyiydi” diyen acemi dağcı grup İstanbul’dan Van'a uçakla gitmiş. Van'da anlaştıkları bir kılavuz ile Ağrı'ya çıkan grup, hedeflerine 5 gün öngördükleri halde 3 günde ulaşmış. Ağrı dağının tepesine vardıklarında Ermenistan bayrağını unuttuklarını fark eden Ermeniler çareyi t-shortlarını birbirine dikmekte bulmuş. T-Shortlardan diktikleri Ermenistan ve Fransız bayrakları ile Ağrı'nın zirvesinde “bu dağ bizim” diyerek poz veren grup, Hiçbir güçlükle karşılaşmadan yaşadıkları Fransa'ya geri dönmüş.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler