HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda'dan öpücük yağmuru!

Arda Turan ve Sinem Kobal'ın romantik anları kameralara böyle yansıdı.

Arda'dan öpücük yağmuru!

Marina adlı balıkçıda baş başa yemek yiyen Arda Turan ve Sinem Kobal, gece boyunca birbirlerine sarıldı. Sık sık şakalaşan ve kahkahalara boğulan ikiliden Arda Turan, gece boyunca Sinem Kobal'ı öpücük yağmuruna tuttu. İki sevgiliye oyuncu çift Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım da eşlik etti. Sinem Kobal, Arda Turan'ın lüks minibüsüyle mekandan ayrılırken, Arda Turan da Sinem Kobal'ın aracıyla uzaklaştı.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/magazin/turkiye-den/arda---sinem-aski-arda-sinem-i-ope-ope-bitiremedi/4961/122247/sayfa/1/)

Ön balayı Maldivler'de

Arda Turan ve Sinem Kobal yeni yıla balayı adası Maldivler’de girmeyi planlıyor.

Hafta sonunu Swissotel’de baş başa olan ve pazar günü otelde arkadaşlarıyla birlikte ‘brunch’ yapan Turan ve Kobal, lige verilen arayı birlikte geçirme kararı aldı. Romantik bir tatil için tüm hazırlıklarını tamamlayan çift , Maldivler’in ardından Dubai’ye gidecek, Arda’nın kampa girecek olmasından dolayı 2 Ocak’ta Türkiye’ye dönecek.

Arda ile Sinem’in yakın çevresinde ilişkilerini ciddi bir zemine taşıdıkları ve evlilik yolunda adım attıkları konuşuluyor. Genç futbolcunun, Sinem’in ailesiyle tanıştığı ve tatil için izin aldığı söyleniyor. Arda’nın, arkadaşlarına ‘Müstakbel kayınpederimle çok iyi anlaşıyorum. Bizimkiler de Sinem’i çok seviyor’ dediği iddia ediliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler