HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçelievler’de korkunç cinayet

Bahçelievler’de üniversiteli genç kız, evinde eli ve kolları bağlı ve yarı çıplak halde ölü olarak bulundu.

Bahçelievler’de korkunç cinayet
Genç kızın evine internet bağlayan kişiden şüphelenen polis, güvenlik kamerasından da kimliği tespit edilen zanlıyı olaydan kısa süre sonra gözaltına aldı.
Olay akşam saat 17.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. Kattaki dairede meydana geldi. Üniversiteli F.Ç. (20), bir arkadaşıyla kaldığı evde eli ve kolları bağlı yarı çıplak şekilde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, F.Ç.'nin ev arkadaşı gece 22.00 sıralarında eve geldi ancak kapıyı açamayan durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. Ekipler, elleri ve kolları koli bandıyla bantlanmış ve yarı çıplak halde halde genç kızın cesedini buldular. Üniversite okumak için Antalya’dan geldiği ve yaklaşık 1 ay önce evi kiraladığı öğrenilen genç kızın apartmanın internet bağlantılarını yapan bir kişi tarafından rahatsız edildiği öne sürüldü.
Polis ekipleri, genç kızın ev arkadaşı ve komşuların eve internet bağlayan kişiden şüphelendiklerini söylemesinin ardından apartmanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında şüpheli şahsın görüntülerini tespit eden polis ekipleri zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Polis, cinayeti işlediği öne sürülen şahsı kısa sürede gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bahçelievler’de korkunç cinayet | www.mynet.com/video

DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler