HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kopan kol yerine dikildi

SAMSUN (İHA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi Mustafa Irmaklı'nın geçirdiği trafik kazasında kopan kolu, OMÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. T. Nedim Karaismailoğlu tarafından başarılı bir operasyonla yerine dikildi.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Irmaklı (24), Ordu'nun Ünye İlçesi Çaybaşı sapağında içinde bulunduğu otobüsün devrilmesi sonucunda kolu koptu. Kopan kolla birlikte OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Irmaklı, burada acilen ameliyata alındı. Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu ve ekibi tarafından 6 saatlik bir çalışma sonucu kopan kol yerine dikildi.

Prof. Dr. Karaismailoğlu, hastanın, kolu dirsek üstünden tamamen kopmuş halde geldiğini, başarılı bir ameliyatla kolun yerine dikildiğini ve şu anda hastanın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Koluna yeniden kavuşan Mustafa Irmaklı ise içinde bulunduğu otobüsün, önüne çıkan hayvanlardan kaçmak isterken kaza yaptığını ve kolunun koptuğunu belirterek, "Kaza sonrası baktım kolum kopmuş. O anda kendimi kolsuz bir hayata motive etmeye, kendime hakim olmaya çalıştım. Kaza sonrası önce Ünye Devlet Hastanesi'ne gittik. Daha sonra oradan OMÜ Tıp Fakültesi'ne geldik. Burada Prof. Dr. Karaismailoğlu tarafından kolum yerine dikildi. Kolumla ilgili durumu zaman gösterecek" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler