HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet, Google'ı seçti

Mynet, Google'ı seçti

Mynet arama motoru olarak Google'ı seçti. Mynet, Google işbirliği ile mevcut olan arama servisini çok daha güçlü bir konuma taşımayı hedefliyor. İşbirliği sayesinde Mynet'te yapılan arama kalitesi Google arama motoru ile en üst düzeye çıkıyor.

Yaklaşık 11 milyon tekil ziyaretçi sayısı ile Türkiye'nin en büyük portalı olan Mynet, arama kalitesini yükseltmek için Google'ı seçti. Mynet kullanıcıları, Google'ın gelişmiş arama motoru sayesinde istedikleri bilgilere anında erişme imkanını yakalarken, Mynet üzerinden yapılan aramaların sonuç sayfalarında da Google AdWords reklamları "sponsor bağlantılar" olarak çıkacak.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Google ile yapılan işbirliğinin kullanıcı ve Türk internet pazarı açısından önemli olduğunun altını çizerek, "Öncelikle Mynet kullanıcısının dünya standartlarında hizmetlerden faydalanmasını sağlamayı hedefledik. Türk internet pazarı açısından ise, uluslar arası markaların sektöre olan güvenini ve potansiyeli artırıcı bir işbirliği olacağını düşünüyoruz" dedi.

Mynet'in Google ile yaptığı işbirliği hakkında görüşlerini açıklayan Google Ülke Müdürü Erem Karabey, " Mynet ile bu işbirliği anlaşmasını yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylelikle Mynet kullanıcıları ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş kapsamlı arama servisinden faydalanabilecekler. Bu işbirliği kullanıcılara ihtyaçları ile ilintili bilgilere ulaşma imkanı sağlarken, Mynet'in online iş sahasında yeni atılımlar yapmasına olanak sağlayacaktır. ‘' dedi.

Mynet kullanıcıları Google desteği ile tüm web'de arama, Türkçe sitelerde arama ve Türk sitelerinde arama yapabilecekler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler