HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet, Sebastiyan.com'u sunar

İstediği programı istediği zaman istediği yerde izlemek isteyenlerin adresi Sebastiyan.com açıldı!

Mynet, Sebastiyan.com'u sunar

Bir Mynet.com girişimi olan Sebastiyan.com görkemli bir açılış partisi ile basına, internet sektörünün önde gelenlerine ve ajanslara tanıtıldı. Televizyon dizilerinden, maçlara, haberlere, çizgi filmlere uzanan yelpazede geniş bir program içeriği ile birlikte sadece internete özgü içerikleri de tüketiciyle buluşturan SEBASTIYAN.com online dünyada premium içeriğin ilk adresi olma iddiası taşıyor.

Sebastiyan.com , seyirciye istediği programı istediği yerde ve zamanda izleten, her zaman emrine amade sadık bir hizmetkar. Markanın oluşum, isim ve karaktere dönüşüm sürecinde de hepimizin zihninde yer etmiş, sıcak ve bizden bir karakter olan Sebastiyan'ın özellikle kullanıcının isteklerine cevap verme konusundaki becerileri ön plana çıktı. Sebastiyan.com bir arşiv sitesi değil, film ya da dizi sitesi hiç değil. Sebastiyan.com; öncü, eğlenceli, dinamik, yaratıcı, sıradışı bir video sitesi.
[

](https://www.mynet.com/sebastiyan-teaser-1704162-myvideo)
Zengin Icerik, Kesintisiz Yayin, Her Yerden Her Zaman Erişilebilirlik, Üstelik ÜCRETSİZ
Sektöre hızlı bir giriş yapan Sebastiyan.com, özellikle zengin içerik, kesintisiz, kaliteli yayın özellikleri ile öne çıkan ÜCRETSİZ bir servis. Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Suskunlar, Kurtlar Vadisi, Leyla ile Mecnun, Seksenler gibi popüler TV dizileri; Bankasya Ligi, SeriA, La Liga, Premier Lig ve NBA maçları; Pepe, Temel Reis gibi sevilen çizgi filmler, haber ve teknoloji videoları, tematik kanallar ve SADECE internete özel web dizileri (webisode’lar) ile Sebastiyan.com zengin bir içerik, farklı bir izleme deneyimi sunuyor. ÜCRETSİZ erişilebilen servis, yalnızca bilgisayardan değil, akıllı telefonlardan ve tablet bilgisayarlardan da izlenebilmesiyle fark yaratıyor.

Türkiye’de Bir İlk: İnternet’e Özel Web Dizileri Sebastiyan.com ile görücüye çıkıyor...
Sebastiyan portföyündeki TV dizilerine ek olarak, kendi dizilerini üretiyor, internet sektöründe yeni bir pazar oluşturuyor. Yüksek bütçeli TV dizileri yerine içerik odaklı komedi, korku ve benzeri temalı dizileri hayata geçiren Sebastiyan.com, kullanıcı ile karşılıklı iletişim sağlayarak, tüketiciye TV’nin dışında farklı bir deneyim sunmayı planlıyor.

[**

**](http://sebastiyan.mynet.com/tv/web-dizi)

İnternet dizileri sayesinde ürün yerleştirme ve benzeri reklam formatları ile reklam verenler için tamamlayıcı bir mecra olma vizyonu ile yola çıkan Sebastiyan.com ile Mynet, internet yayıncılığı ve video konusundaki birikimini farklı bir boyuta taşıyor, özgün online içerik yayıncılığının da ilk adresi oluyor.

Mynet, Fikir Haklarını Koruyor, Yasal İçerikler ile Yapımcıların En Büyük Destekçisi Oluyor

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler