HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seferihisar'da mülteci taşıyan tekne battı

Seferihisar'da mülteci taşıyan tekne battı

Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık körfezi yakınlarındaki tekne faciası sonrası arama çalışmaları sürdürülüyor. Olay sonrası harekete geçen sahil güvenlik ekipleri 6 kişiyi kurtarırken, şu ana kadar denizden 32 kişinin cesedi çıkarıldı.

Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık Körfezi'ndeki Akkum Plajı, Ekmeksiz Koyu, Eski İskele civarında karaya cesetlerin vurduğu ihbarı geldi. Harekete geçen ekipler 6 kişiyi sağ kurtarırken, denizden şu ana kadar 32 ceset çıkarıldı. Sahile vuran cesetlerin yanı sıra denizin yüzeyinde de çok sayıda ceset görülebiliyor. Sahil güvenlik ekipleri deniz ve havadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seferihisar Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, batan teknede ölü sayısının 32'ye ulaştığını söyledi. Kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirten Güldibi, ölü sayısının artabileceğini belirterek "6 kişi sağ kurtarıldı. Canlı kurtarma umudumuz var. O nedenle çalışmalar bu yönde de sürdürülüyor. Teknede 60-70 kişinin bulunduğu tahmin ediliyor. Çok vahim bir olay" dedi.
İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler